La oss skifte hjulene for deg

Det nærmer seg tid for å skifte til vinterhjul. Få en god start på vinteren og la oss skifte hjulene raskt og enkelt for deg. I perioden 23. oktober til 10. november inviterer vi til hjulskift for kun kr 400,-.

Passer det ikke på dagtid? Fortvil ikke, tirsdag 31. oktober og 7. november skifter vi til vinterhjul for våre kunder frem til kl 20.00 på kvelden. Sikre deg plass og bestill tid nå!

Husk pipe til låsebolter for felger hvis du har det. Tillegg for dekktrykksensor kr 250,-.

 

35 % rabatt på nye dekk

Har du gamle eller slitte dekk bør du benytte anledningen til å kjøpe nye dekk nå – til hele 35 % rabatt! Vi anbefaler Continental og da er det ekstra gledelig at de nylig ble kåret til best i test.

Visste du forresten at anbefalt mønsterdybde for vinterdekk er 5 mm (lovkravet er 3 med mer)? Og at dekk som har vært brukt mer enn 5 år har mistet mye av sin funksjon, selv om det er tilstrekkelig mønsterdybde?

 

Nyhet – dekkhotell

dekkhotellx__produkt

I mars 2017 lanserte vi nyheten om dekkhotell – til glede for svært mange av våre kunder. Hotellet ble regelrett fylt opp, og vi har nå utvidet hotellet. Dersom du er lei av å «drasse» hjulene frem og tilbake, så kan du nå slippe dette.

Her er noen av fordelene du får med på kjøpet:

  • Vi skifter hjulene for deg.
  • Vi oppbevarer hjulene dine til neste sesong.
  • Vi rengjør dekk og felger.
  • Vi sjekker lufttrykk.
  • Vi sjekker mønsterdybde.
  • Vi sjekker om hjulene er skadet/slitt.

Gi beskjed om at du ønsker dekkhotell når du bestiller hjulskiftet, eller bestill her.

 

50 % rabatt på nye vindusviskere

Frem til 30. november har vi også gleden av å kunne tilby deg 50 % rabatt på nye, originale vindusviskere. God sikt er selvfølgelig anbefalt nå når vi går mørke, regntunge dager i møte.

I samme periode får du også 25 % rabatt på original bagasjeromsmatte til din Peugeot. Slitesterk kvalitet og perfekt passform til din bil er stikkord. Og du kan enkelt rengjøre den for sand og gjørme.