En ting er sikkert – Peugeot kan SUV!

Det startet i for alvor i 2015. Trenden i Europa var at man ønsket å sitte høyere i bilen, enn man tradisjonelt har gjort i bilen. Dette har Peugeot så til de grader fått med seg. På rekke og rad lanserte Peugeot flunk nye SUV’er – som har rene, elegante og flotte linjer. Bare se selv.

Under ser du bilder av vår kjære Peugeot 2008 SUV. Bilen som er liten nok, samtidig som den er romslig nok for veldig mange. Du sitter høyt, kjører lett og ledig med et mindre ratt – samtidig som du har mer enn krefter nok til både det ene og det andre, om behovet eller lysten melder seg. Våre mest solgte utstyrsnivå på denne er Allure, og i den seinere tid GT Line, for den som vil «stasje» opp bilen litt ekstra. Ser du forskjellen på bilene under?

Peugeot 2008 SUV

Vi kan trygt si at SUV-rekken til Peugeot har tatt Europa og Norge med storm, og i februar 2018 kunne melde om et meget godt resultat. Det er høyst gledelig for en autorisert Peugeot-forhandler på Vibemyr. Som bruker all sin tid, energi og lidenskap for nettopp Peugeot!

En etter en har bilene selvfølgelig blitt testet, og tilbakemeldingene fra motorjournalister i Norge og andre land er bare helt fenomenale!

Peugeot 3008 SUV

Bare se på Peugeot 3008 SUV. TV2 Broom benyttet overskriften 

Akkurat kåret til Årets bil –og vi skjønner hvorfor

Nye Peugeot 5008 SUV ble lansert som Norges nye familie-SUV. Den bygger på samme lest som Årets Bil 2017 og testvinneren, nemlig Peugeot 3008 SUV. Bare i et nytt og større format. Rent praktisk er det samme bil, samme motor – bare den er 19 cm lenger. De har gjort plass til 3 separate seter i andre seterad, og 2 nedfellbare og uttakbare seter i tredje seterad. Og en hel haug av plass til både det ene og det andre. Bare les selv. 

Motor.no er intet snauere enn å kåre Peugeot 5008 SUV til

Årets Beste bilkjøp i familieklassen. 

TV2 Broom er også begeistret for flaggskipet vårt

img_9453