Skift til sommerhjul hos oss

Våren er i anmarsj og det er tid for å skifte til sommerhjul.

I perioden 29. mars til 16. april skifter vi til sommerhjul på bilen din for kun kr 500,-. 

Det er for tiden noe smitte i distriktet vårt, og vi gjør alt vi kan for at du skal være trygg når du besøker oss. Les mer om tiltakene vi har iverksatt her. Vi ber også våre kunder om å ta sine forhåndsregler, med hygiene, håndvask og holde god avstand til andre hverandre i butikklokalet vårt.

Passer det ikke på dagtid?

Fortvil ikke, på tirsdag 6. april og 13. april skifter vi hjulene dine på kveldstid fra kl 16.00 – 20.00 for kun 500 kr.

Gode dekktilbud

Har du gamle eller slitte vinter- eller sommerdekk? Da bør du benytte anledningen til å kjøpe nye dekk nå! Spør oss om pris for et godt tilbud.

Visste du forresten at vår klare anbefaling er å ha minst 3 mm mønsterdybde på sommerdekkene dine? Og at dekk som har er eldre enn 5 år har mistet mye av sin funksjon, selv om det er tilstrekkelig mønsterdybde?

Originale vindusviskere

Med originale vindusvisker fra Peugeot er du sikret effektiv vask og god sikt. Spør oss om pris på viskere til din bil. Kom innom så hjelper vi med å skifte ut de gamle for deg, helt gratis.

Kan vi friste med en bagasjeromsmatte?

Vi har som alltid mye annet kjekt, originalt tilbehør til din bil. Det kan være bagasjeromsmatte, nye gummimatter inni bilen, nye dekkposer, takbøyler med mer. Spør oss på deleavdelingen om du ønsker priser på tilbehør til din bil.

BESTILL TIME HER

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY