Snart klar for å skifte til sommerhjul?

Tiden for å skifte til sommerhjul nærmer seg fort. Få en god start på våren og la oss skifte hjulene raskt og enkelt for deg. I perioden 19.03.2018 til 13.04.2018 skifter vi hjulene for deg for kroner 400,-

Passer det ikke på dagtid? Fortvil ikke, tirsdag 03. april og tirsdag 10. april skifter vi til sommerhjul for våre kunder frem til kl 20.00 på kvelden. Sikre deg plass og bestill tid nå!

Husk pipe til låsebolter for felger hvis du har det. Tillegg for dekktrykksensor kr 250,-.

 

Gode dekktilbud fra Continental

Har du gamle eller slitte dekk bør du benytte anledningen til å kjøpe nye dekk nå! Spør oss om pris for et godt tilbud.

Visste du forresten at vår klare anbefaling er å ha minst 3 mm mønsterdybde på sommerdekkene dine? Og at dekk som har er eldre enn 5 år har mistet mye av sin funksjon, selv om det er tilstrekkelig mønsterdybde?

 

Dekkhotell – si farvel til hjulskift og vask

dekkhotellx__produkt

I 2017 lanserte vi nyheten om dekkhotell. Og det ble særdeles etterspurt. Dersom du også er lei av å skifte hjul selv, eller av å «drasse» hjulene frem og tilbake, så kan du også få hotell til hjulene som ikke er i bruk. Her er noen av fordelene du får med på kjøpet:

  • Vi skifter hjulene for deg.
  • Vi oppbevarer hjulene dine til neste sesong.
  • Vi rengjør dekk og felger.
  • Vi sjekker lufttrykk.
  • Vi sjekker mønsterdybde.
  • Vi sjekker om hjulene er skadet/slitt.

Gi beskjed om at du ønsker dekkhotell når du bestiller hjulskiftet, eller bestill her.

 

50 % rabatt på nye vindusviskere

Frem til 31. mai har vi også gleden av å kunne tilby deg 50 % rabatt på nye, originale vindusviskere. Med originale vindusvisker fra Peugeot er du sikret effektiv vask og god sikt. Kom innom så kan vi også hjelpe deg å skifte ut de gamle vindusviskere.