NYHET – Nye Expert

NYE Peugeot Expert lanseres med brask og bram rett over sommeren.

Bilen, som er helt ny, kommer i tre lengder fra 4,6 til 5,3 meter, 1400 kg nyttelast, hengervekt opptil 2,5 tonn og nye EURO6-motorer opptil 180 hk aut. Produksjonsstart av bilen er fra juni måned, så de første får bilen levert før Norgeslanseringen.

Den fleksible skilleveggen* i den nye PEUGEOT Expert har en smart luke som gir plass til inntil 4 meter lang last på gulvet samtidig som begge forsetene er i bruk. Bilen har også en lastekapasitet på 6,6 m3 og automatisk skyvedør*, som gjør det svært enkelt å laste og losse.

Ta plass og gjør deg klar for unike kjøreopplevelser, takket være Head-Up Display* og en rekke førerassistentsystemer*. Berøringsskjermen på 7 tommer* gir deg tilgang til en ny generasjon talestyrte, tilkoblede 3D-navigasjonsfunksjoner*, i tillegg til trafikkinformasjon i sanntid fra TomTom TrafficiTilgjengeligheten avhenger av kjørerute.

Du vil også sette pris på at bilen har segmentets laveste drivstofforbruk og utslipp* og konkurransedyktige brukskostnader med et serviceintervall på 40 000 km eller 2 år.

* Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av valgt variant (L1, L2, L3)