Peugeots flaggskip

 

Peugeots flaggskip – 508 – leveres nå i hybrid med en rekkevidde på 54 kilometer som sedan og 52 kilometer som stasjonsvogn.

Begge variantene av 508 kommer med en motorpakke på 225 hestekrefter. Bensinmotoren er en 1,6-liters turbomotor med 180 hk koblet til en 8-trinns automatkasse. En elektrisk motor med 110 hestekrefter hjelper til med både ytelser og utslippsfri kjøring.

Nye 508 Hybrid kommer i tre utstyrsnivåer: Allure, GT-Line og GT. Sistnevnte kommer med en ny variant Alcantara som er unik for ladbar GT.

Utslippsfri og lengre turer

En ladbar Peugeot 508 er dermed rigget både for utslippsfri kjøring og lengre turer, noe norske bilkjøpere gjerne ønsker seg. 508 er også klar til å løse alle oppgaver familien måtte ha. Til tross for ekstra batteri, motor og elektronikk er det ikke behov for løsninnger som går ut over det praktiske. Volumet i kupè og bagasjerom er identisk med den ikke-ladbare versjonen av 508. Sedanen rommer 487 liter og stasjonsvognen har et lasterom på hele 530 liter. Peigeot tilbyr også tilhengerfeste på denne bilen.