NYHET – i-Cockpit 2.0.

Svært mange har hatt gleden av Peugeot 308 med et veldig rent interiør uten altfor mange knapper.
Nå har Peugeot lansert versjon 2.0, og flunk nye Peugeot 3008 SUV blir første bil ut med det nye interiøret.

Sitat dinside.no

Det er først når du kommer inn i en 3008 at nyhetene virkelig åpenbarer seg. Bilen har fått deres siste generasjon i-cockpit, som nå også har en 12,3-tommers konfigurerbar skjerm foran føreren som standard, i tillegg til en mer ordinær 8-tommers berøringsskjerm over midtkonsollen.

Det finnes ikke noe kommandohjul til betjening, men alt er likevel godt innenfor rekkevidde, og skjermen i midtkonsollen er intuitiv nok til at de fleste enkelt forstår den. Norsk språk er også på plass.

Designen er veldig orientert rundt føreren, som har alt vendt mot seg. Mellom stolene foran er konsollen høy, noe som gjør at du føler deg godt innpakket når du sitter i førersetet. Dette gir også mulighet for et digert rom under midtarmlenet, samtidig som du ikke trenger å slippe armen langt ned for å nå girspak eller andre knapper. Alt er plassert innenfor hvilestillingen.

Den opplevde kvalitetsfølelsen er også hevet betraktelig, og alt fra stoff i seter, materialet i dashbord, til knapper og brytere føles solid. På dette området er gapet mellom premiumklassen og de øvrige i ferd med å spises opp.

Les mer om Peugeot 3008 SUV her