Nye Peugeot 508 SW

Se den nye PEUGEOT 508 SW: En stasjonsvogn i toppklassen med kompromissløs design, der tourer-segmentets komfort møter stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Perfekt utført og med smart og nyskapende teknologi.

 

Mot til å skille seg ut. Med sitt kraftfulle utseende med en stilren silhuett, særpreget grill og 19-tommers felger, er PEUGEOT 508 SW en moderne og elegant bil som både er romslig og robust. Sett bakfra understreker det doble forkrommede eksosrøret den sportslige stilen, og den blanke sorte stripen danner en stilren ramme rundt en ny lyssignatur med 100 % full-LED-belysning og en nyskapende 3D-effekt. 

nye-508-sw-side-bak

 

PEUGEOT har brukt all sin designmessige ekspertise til å skape en stasjonsvogn med kompromissløs stil og avansert funksjonalitet. Komforten fra tourersegmentet ble kombinert med stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Og det aller viktigste? Perfeksjon i hver minste detalj.

rifter-kupee-2

 

I sannhet en visjonær kjøreopplevelseMed kompakt ratt, egendefinerbart digitalt headup-display og 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med HD-oppløsning, vil den nye PEUGEOT 508 SWs i-COCKPIT® med ergonomisk riktige betjeninger garantert gi uforglemmelige opplevelser på veien. Sett deg inn bak rattet og nyt AGR-setenes i flerpunktsmassasje  og krystallklar lyd fra HiFi-anlegget fra FOCAL

508-sw-night-vision

 

Se bedre! Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologii gjør det lettere å få øye på fotgjengere eller dyr i veien. Førerassistentsystemer som den aktive parkeringsassistenten, en adaptiv fartsholder med Stop & Go  og en filholderassistent,  er også til god hjelp.

Det romslige bagasjerommet er gjort ekstra lett tilgjengelig med en motorisert bakluke med håndfrifunksjon, og lav lasteterskel, og bagasjen holdes på plass med et bagasjeromsnett. De mange oppbevaringsrommene rundt om i kupeen gir i tillegg en rekke praktiske lagringsmuligheter for passasjerene i den nye PEUGEOT 508 SW.  

508-coupe-og-dame-i-skygge

 

Veien er din. Den nye toppklassemodellen PEUGEOT 508 SW stasjonsvogn har aktiv fjæring (avhenger av utstyr) som gir stor fleksibilitet og eksepsjonelle kjøreegenskaper. De effektive PureTech- og BlueHDi Euro 6.2-motorene og den 8-trinns automatgirkassen løfter opplevelsen til nye høyder og gir en intens kjøreglede.

ØNSKER DU Å VITE MER?