Vi skifter til sommerhjul mens du venter!

I perioden 30. mars – 24. april skifter vi til sommerhjul på bilen din for kun kr 500,-. 

Vi vet at korona-viruset herjer rundt og preger både din og vår hverdag. Likevel er det slik at våren kommer snikende, og da må sommerhjulene på bilen. Du skal vite at det er trygt å besøke oss, selv i disse tider. Les mer om tiltakene vi har iverksatt her.

Vi ber også våre kunder om å ta sine forhåndsregler, med hygiene, håndvask og holde avstand til andre hverandre i butikklokalet vårt.

Vi tilbyr som vanlig dagsferske aviser, gratis WIFI, kaffe og TV for deg som ønsker å vente i sofakroken mens vi skifter hjulene for deg.

Gode dekktilbud

Har du gamle eller slitte vinter- eller sommerdekk? Da bør du benytte anledningen til å kjøpe nye dekk nå! Spør oss om pris for et godt tilbud.

Visste du forresten at vår klare anbefaling er å ha minst 3 mm mønsterdybde på sommerdekkene dine? Og at dekk som har er eldre enn 5 år har mistet mye av sin funksjon, selv om det er tilstrekkelig mønsterdybde?

Originale vindusviskere

Med originale vindusvisker fra Peugeot er du sikret effektiv vask og god sikt. Spør oss om pris på viskere til din bil. Kom innom så hjelper vi med å skifte ut de gamle for deg, helt gratis.

Kan vi friste med en bagasjeromsmatte?

Vi har som alltid mye annet kjekt, originalt tilbehør til din bil. Det kan være bagasjeromsmatte, nye gummimatter inni bilen, nye dekkposer, takbøyler med mer. Spør oss på deleavdelingen om du ønsker priser på tilbehør til din bil.

BESTILL TIME HER

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY