Peugeot 308 SW – Årets firmabil i Dagens Næringsliv

Den har vunnet det meste som kan vinnes. Og den har scoret terningkast 6 hos stort sett alle motorinteresserte journalister som har prøvd bilen. Peugeot 308 SW er nå, for andre år på rad, kåret til Årets firmabil av Dagens Næringsliv. Bak avgjørelsen ligger god plass, komfort og kjøreegenskaper til en gunstig pris.

Biljournalist i avisen, Embret Sæter, sier blant følgende om 308: «Perfekt firmabil, perfekt familiebiler», «Fin fin pakke og herlig komplett bil» og «ingen svake punkter». Juryen trakk frem 308 som en stor overraskelse og som sin favoritt. I fjor ble den kåret til Årets bil i Europa og i år ble den nye bensinmotoren kåret til Årets motor. I tillegg til terningkast 6 hos journalister.

Modellen, som juryen vurderte, var en 308 SW 1,2 Puretech med automatgir og 130 hestekrefter. Rikelig utstyrt havner denne rett over minsteprisen i årets kåring. Vi har 308 SW klar for prøvekjøring med samme motor og girkasse. Her får du en fantastisk bil med mye utstyrt til en svært god pris.

 

Om firmabiltesten: Siden 1994 har Dagens Næringsliv kåret Årets firmabil. Kriteriene i årets test er at bilene skal koste mellom 350 000 og 450 000 kroner. Representanter fra bilimportørene er jury, og bedømmer konkurrentens biler. Testpanelet tester ikke konserninterne bilmerker. I tillegg til testpanelet blir bilene poengsatt ut fra pris og miljø.